Disclaimer

Algemene disclaimer

  1. zinineten.nl streeft ernaar actuele en correcte informatie op haar website en facebook te zetten. Echter kan Zin in eten niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.
  2. De informatie op zinineten.nl is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. De site of facebookpagina geeft geen medisch advies. Wanneer er gezondheidsklachten zijn raden we ten alle tijden aan contact op te nemen met je huisarts of specialist.
  3. Hoewel aan alle pagina’s van Zin in eten de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Zin in eten aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina’s op www.zinineten.nl of de facebookpagina.
  4. Daar waar bezoekers van www.zinineten.nl  persoonlijke gegevens achterlaten, blijft de privacy gewaarborgd tenzij anders aangegeven. Zin in eten verkoopt gegevens niet door.
  5. www.zinineten.nl heeft een informerende doelstelling, maar advertentie-exploitatie en marketing binnen de regels van de mediawet mogen gerealiseerd worden voor zover ze niet in strijd zijn met de onafhankelijkheid van de redactie of de privacy van de bezoeker. Gesponsorde items op de site zijn als zodanig herkenbaar en blijven de verantwoordelijkheid van de fabrikant. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van advertenties.
  6. Niets van deze website mag worden gekopieerd zonder toestemming van Zin in eten.